Links

Fanø Online.DK


Fanø online holder mange spændende oplysninger om Fanø. Findes de ikke direkte på siden er der linket til andre Fanø sider. Mange flotte billeder af vores flotte lille ø.

 

Visit fanø.dk


Velkommen til ferieparadiset - ved Vesterhavet. Aktive ferieoplevelser i Sydvestjylland - noget for alle, på alle årstider.

 

Danmarks smukkeste landsby, Sønderho - Den lille landsby med kun 328 indbyggere daterer sig tilbage til 1500 tallet. De mange gamle, velbevarede bygninger stammer hovedsageligt fra 1800 tallet, hvor Sønderho var den domine-rende søfartsby på den jyske vestkyst. I anden halvdel af 1800 tallet svinder Sønderhos betydning gradvist og den sidste nybygning søsættes i 1877.

 

Fanø Færgen.dk


Sejlplan, Billetkøb og meget mere - altsammen finder du her.

 

Fanø guiden


Alt lige fra EVENTS på øens, til OPDAGELSE i byen, VIGTIGE ADRESSER. Det du søger, finder du her.

 

Facebook Visit Fanø


Fanø på Facebook

 

Fanø.nu


Fanøs Informations og Turistportal - Fanø er stort!

Alt om hvad der sker på Fanø nu og hvor det sker

- samlet på ét sted - det finder du kun her.

 

Mit Fanø


Mit Fanø er en portal til Fanøs historie.

 

Fonden gamle Sønderho


I 1928 besluttede en gruppe sommergæster og sønderhoninger, at de ville arbejde aktivt for at bevare det gamle Sønderho. De stiftede derfor Fonden Gamle Sønderho, som er Danmarks ældste bevaringsfond.

 

Sønderho kro


Sønderho Kro anno 1722

er en af Danmarks ældste og bedst bevarede kroer,

beliggende få meter fra diget i hjertet af Sønderho,

med udsigt til marsk og vadehav

er helt enestående

 

Fanø laks


Fanø laks - Den originale røgede Fanø laks

 

Atlantvolden Fanø


Batteri Grådyb der ligger nord for Fanø Bad blev påbegyndt 1943 og var endelig færdigt i 1945.

Armeringen bestod af 4 stk. 15 cm. skibskanoner, monteret i pansertårne, med 2 kanoner i hvert tårn. Kanonerne stammede fra slagskibet Gneisenau hvor de fungerede som sekundær armering To af disse dobbelte pansertårne blev flyttet til Fanø, efter at Gneisenau var blevet svært beskadiget ved et allieret bombeangreb i juli 1942

 

Vadehav


Vadehavet er et enestående naturområde, hvor vandet udskiftes to gange dagligt, strækker sig over tre lande og dækker fire danske kommuner. Det hører til ét af de 10 vigtigste vådområder i verden og har i Danmark status som vildt- og naturreservat. Det er et stort og berigende natur- og kulturområde fyldt med oplevelser, som meget snart bliver nationalpark.